Historien bag et bæredygtigt koncept

Som alle gode historier, startede det med en ung, eventyrlysten mand og en stor rejse. Anders Fuhr tog til Indien for at besøge sin indiske ven, Nitin.

En dag sad de på en bjergskråning og filosoferede over livet. En dansker og en indier, fra to meget forskellige verdener. De snakkede om deres ophav, deres værdier og livet. Nitin fortalte om sin overbevisning om, at man skal give tilbage til verdenen, og hvilken skam han synes det er, at vi ikke udnytter vores ressourcer bedre. Han har set fabrikker kassere materialer og voksende lossepladser. Men kunne det passe, at så meget skulle gå til spilde?

Sammen gør de det til deres mission, at skabe et bæredygtigt koncept. Et koncept, der skal være bæredygtigt hele vejen igennem, lige fra fremstilling til arbejdernes forhold og løn. En stor udfordring, vil mange mene, men Anders besluttede sig for at genoverveje de traditionelle processer – og fik en god idé!

Et tæt samarbejde mellem Anders og Nitin opstod. Anders designede og Nitin fandt materialerne og producenten. Det første møbel de lavede, var en puf af gamle jeans-mærker! Et produkt, der nu er en af de klassikere, der kendetegner FUHRHOME.

Og sådan startede vores ekstraordinære eventyr, med en dansker og en inder, og deres fælles passion for at give lidt tilbage til den verden, vi lever i.

Herfra gik det hurtigt. FUHRHOME har nu et showroom i Aarhus C, samt forhandlere i hele Danmark og er sågar begyndt at tage hul på resten af det europæiske marked.

Fuhrhome Copyright

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV!