Om Os

Mød FuhrHome
Anders Fuhr er den passionerede hovedperson bag og indehaver af FUHRHOME. Igennem en årrække har Anders arbejdet med adskillige designprojekter og har nu taget skridtet videre og startet sin egen virksomhed.

Med et øje for design har Anders set en unik og smuk idé: At skabe nye produkter af bæredygtige materialer.

Indisk stemning og skandinaviske linjer
Konceptet udspringer af et velfungerende samarbejde og partnerskab mellem Anders Fuhr og hans gode, indiske ven Nitin. Med en fælles passion for design og bæredygtighed har de sammen skabt det enestående koncept. Den indiske stemning og de skandinaviske linjer udgør en perfekt kombination og karakteriserer det rå og maskuline, men stadig skandinaviske sortiment af møbler.

Sortimentet har en bred palet af møbler med mange forskellige udtryk, og målet er hele tiden at levere møbler, der får det bedste frem i ethvert hjem og skaber en kontrast til den nordiske stil. Stilen er rå og maskulin – men samtidig elegant.

Vælg dine møbler med omhu, giv dit hjem kant og træf bæredygtige valg – både for din egen og miljøets skyld.

Mission
Vores mission er at anvende materialer, andre betragter som skrald, til produktionen af kvalitetsmøbler i unikt og smukt design. Vi stræber konstant efter at blive mere innovative med hensyn til vores brug af materialer, for at give dig flere muligheder for at træffe bæredygtige valg.

Vision
Vores koncept bygger på oprigtighed, og vi føler os forpligtede til at tage ansvar for hvordan vi bedst muligt udnytter de ressourcer, Moder Natur stiller til rådighed. Vi vil være de bedste til det, vi gør, og vi vil hele tiden søge at forbedre vores bæredygtige koncept. Vi vil levere kvalitet til dig, så du kan købe flotte møbler med god samvittighed.