MØD FUHRHOME

Kreativ direktør Anders Fuhr er manden bag FUHRHOME. Gennem årene har Anders arbejdet med flere designprojekter fra hotelindretninger til kreationer for nogle af de største tech-virksomheder, samt skræddersyede løsninger til restauranter og detailhandel. Med et øje for design vil FUHRHOME’s designteam løbende udvikle kollektioner set gennem trends og bæredygtige materialer. Kollektioner som skaber kontrast til de eksisterende klassikere, samt den enkeltes stil.

Skandinaviske designs med et maskulint og industrielt twist.
Kollektionen har en lang række udtryk, og målet er at levere designs, der komplimenterer hvert hjem og giver en kontrast til den nordiske stil. Stilen er rå og maskulin, men stadig elegant.

Mission

Vores mission er at bruge materialer, der er så bæredygtige som råvaremarkedet kan tilbyde og skabe kvalitetsmøbler med et fantastisk design. Vi presser os selv til at være innovative med vores brug af materialer for at træffe bæredygtige valg for dig.

Vision

Vores koncept bygger på oprigtighed, og vi føler os forpligtede til at tage ansvar for hvordan vi bedst muligt udnytter de ressourcer, Moder Natur stiller til rådighed. Vi vil være de bedste til det, vi gør, og vi vil hele tiden søge at forbedre vores bæredygtige koncept. Vi vil levere kvalitet til dig, så du kan købe flotte møbler med god samvittighed.