Om fuhrhome

Anders Fuhr har i en årrække været involveret i design af møbler og indretning – også med et maskulint touch. Han er blandt andet manden bag mærket Fuhr Home. Nu har han valgt at bruge sin kreativitet og stilfølelse til at designe lædervarer, som han altid har savnet for rejser, sport og arbejde.

Anders Fuhr har tætte forbindelser med Indien, hvor de fleste produkter fremstilles. Her finder han rå-materialerne, lige fra de rå huder til fremstillingen af linning. Anders Fuhr køber direkte fra fabrikken, hvilket sparer dyre distributører. Det betyder også, at han har direkte kontakt og dermed styrer processen. Alt er lavet med respekt for både miljø og mennesker.

De materialer, som Anders Fuhr vælger at arbejde med, er det bedste naturen har. Bøffel læder er vegetabilsk farvet og voks behandlet for at give et vintage look. Ingen kemikalier og ingen kunstig farve. Alle tasker er håndlavet, og derfor er to tasker aldrig helt ens. Ingen detaljer er tilfældig Alt er fremstillet manuelt, og kun de bedste materialer anvendes: YKK-mærket lynlås og polyestertråde og stof vil gøre, at din taske holder i mange generationer. Alle tasker er designet med et strejf af maskulinitet og ruhed.